2022-04-19 07:41:22• hírek • Hirado.hu

Elhunyt kisfiát gyászolja Cristiano Ronaldo

Foto: wikipedia
Foto: wikipedia

Ez a legnagyobb fájdalom, amit egy szülő valaha is érezhet – írta Cristiano Ronaldo, a Manchester United ötszörös aranylabdás portugál sztárja.

A népszerű focista még 2021 októberében jelentette be, hogy párja ikreket vár, és izgatottan készülnek arra, hogy ismét bővüljön családjuk. Hétfőn Cristiano Ronaldo közösségi oldalán egy szívszorító posztban tudatta: születés közben egyik gyermekük, egy kisfiú elhunyt.


 

„Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a kisfiunk elhunyt. Ez a legnagyobb fájdalom, amit egy szülő valaha is érezhet. Csakis kislányunk születése ad erőt nekünk most ahhoz, hogy némi reménnyel és boldogsággal tekintsünk előre. Szeretnénk megköszönni az orvosoknak és nővéreknek a profi munkát és támogatást. Mélyen megrázott minket a veszteség, és szeretnénk, ha tiszteletben tartanátok a magánéletünket.

Kisfiunk, te vagy az angyalkánk. Örökké szeretni fogunk”. 
– írta posztjában.

A pár megköszönte az orvosoknak és a nővéreknek a gondoskodást és a támogatást. A csatár megjegyezte: csak kislányuk születése ad nekik elég erőt ahhoz, hogy valamicske reményt és boldogságot találjanak a pillanatban.

Lesújtott minket a veszteség” – folytatta Ronaldo, magánéletük tiszteletben tartását kérve a nyilvánosságtól.

A párnak már volt egy közös gyereke, egy kislány, aki most négyéves. A portugál klasszisnak korábban három gyermeke született, legidősebb fia 2010-ben látta meg a napvilágot, 2017-ben pedig ugyancsak ikrei születtek, szintén egy fiú és egy lány.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: